Connect with us

Hi, what are you looking for?

Mobilni 📱

Maskice za iPhone 16 pokazuju novi dizajn kamera // Lajk.rs – Lajk.rs


Pre nekoliko dana smo videli prve navodne slučajeve za iPhone 16 Pro koji su procurili, prikazujući navodno dugme za snimanje na boku, a danas i ne-Pro modeli dobijaju isti tretman. Drugim rečima, imamo novi curenje slučaja, i prikazuje dva slučaja navodno namenjena običnim modelima – iPhone 16 i iPhone 16 Plus.

Ovi slučajevi potvrđuju često glasine o promeni dizajna kamere za nadolazeći iPhone 16 i iPhone 16 Plus. Kao što možete videti, dva senzora više neće biti postavljeni dijagonalno unutar četvrtastog oblika.

Ove godine će biti jedan ispod drugog u vertikalnom ispupčenju kamere, sa LED bljeskalicom centriranom desno od tog ispupčenja. Najnoviji prototipovi za ne-Pro modele iPhone 16 imaju dva odvojena prstena za dve kamere, smeštene u ispupčenu površinu oblika pilule.

Ovo čini da Apple deluje kao da je inspiraciju za dizajn crpio iz iPhone X modela. Ali svrha premeštanja je da dva modela koji će se pojaviti ovog jeseni podrže prostorno snimanje videa.

Takođe se navodi da će iPhone 16 i iPhone 16 Plus pozajmiti Akcioni taster sa iPhone 15 Pro modela, kao i pritisno osetljivo dugme za snimanje za koje se takođe šuška da će biti prisutno na iPhone 16 Pro modelu.

Još uvek je prilično rano u ciklusu dizajna iPhone-a tako da se stvari mogu neznatno promeniti pre očekivanog septembarskog izlaska ovih telefona, imajte to na umu.

Pročitajte ceo tekst na portalu Lajk.rs

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Advertisement

NAJČITANIJE 🔥

Upoznavanje

Upoznavanje

Upoznavanje

Možda vas zanima.. 🫣