Connect with us

Hi, what are you looking for?

ČUDNO JUTRO OSVANULO U BANJSKOM POLJU GDE JE NESTALA DANKA ILIĆ (2) Evo šta se dešava – Lajk.rs


rvi put nakon 7 dana potrage za Dankom Ilić (2) koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju, policijska patrola nije na raskrsnici na ulazu u selo, javlja naša reporterka sa lica mesta. Kako dodaje, ovog jutra nema ni policajaca koji su ovih dana legitimisali građane u centru naselja ispred zgrada – piše Telegraf.

Iako nema policajaca, parkirane su dve marice i dva automobila policije. Do sada je policija je danonoćno dežurala na ulasku u Banjsko Polje gde je i legitimisala na ulazu, ali i u samom mestu, međutim ovog jutra to nije slučaj.

Ispred kuće kod koje je nestala mala Danka, situacija je prilično mirna. Međutim i prilično drugačija. Naselje je pusto i tiho, nema ljudi, a ispred kuće dežura jedno policijsko vozilo kao i dosad.

Naši reporteri javljaju da policija i dalje češlja po naselju, ali da je prilično mirno. 

Podsetimo, Danka je nestala u trenutku kada je njena majka davala vodu drugom detetu, a potraga traje od tog dana. Trag koji je digao celu Srbiju i region na noge stigao je iz Beča, a u pitanju je snimak na kom se vidi devojčica koja podseća na malu Danku, u pratnji dve Rumunke.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTIPročitajte ceo tekst na portalu Lajk.rs

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Advertisement

NAJČITANIJE 🔥

Upoznavanje

Upoznavanje

Upoznavanje

Možda vas zanima.. 🫣